Nieuws
Inloggen

PostHeaderIcon Huldiging KVRO U15-kampioenen op vrijdag 24 juni 2016 om 20.00 u in de raadzaal van het stadhuis.

Share Button

Beste spelers, ouders, bestuursleden en supporters.

De officiële uitnodiging van het stadsbestuur Geraardsbergen voor de huldiging van de Kampioenen op vrijdag 24 juni 2016 om 20:00 in de raadzaal van het stadhuis (Markt).

2016-06-12-UitnodigingHuldiging

Liefst met zijn allen aanwezig aub!
Spelers bij voorkeur in training en met kampioenen T-shirt.

Sportieve groeten en tot vrijdag!

Kurt

PostHeaderIcon U15 verrassingsfeestje – bedankt!

Share Button

20160531-KVRO-U15-Aandenken

Beste vrienden,

Bij deze wil ik jullie allen, mijn U15-spelers, ouders, supporters en KVRO-medewerkers, nog eens van harte bedanken voor het zeer leuke verrassingsfeestje en het mooie aandenken.
Het was echt wat men noemt “een reeds prachtig seizoen in schoonheid afsluiten”!

Niet alleen de spelers vormen een topteam, ouders en supporters hoeven zeker niet onder te doen.
Bedankt voor al de voorbije mooie voetbaljaren waar ik nog vaak met veel plezier zal aan terugdenken.

Zoals jullie ondertussen wel weten heb ik besloten om na dit seizoen te stoppen als jeugdcoach.
Het waren 10 zeer mooie maar vaak ook hectische en opslorpende jaren waar “voetbal” – afwisselend met de “job” – steeds op het voorplan stond.

Daarom ook een oprecht dankwoordje aan mijn liefste schat om mij hierin steeds onvoorwaardelijk te steunen, altijd klaar te staan om waar dan ook te helpen en zich telkens weer weg te cijferen voor “het voetbal”.

Nu is het tijd voor wat meer “quality time” met het gezin.

Maar ik blijf vanzelfsprekend vurig supporter van de ploeg en ik wens jullie dan ook veel sportief succes en vooral veel voetbalplezier toe het komende seizoen.

Want van één zaak ben ik alvast overtuigd, jullie nieuwe trainer krijgt op alle vlak een fantastische vriendengroep om mee te werken!

Nogmaals dank aan jullie allen!

Kurt

PostHeaderIcon KVR Overboelare U15A Kampioen in 2de Gewestelijke Reeks D !!!

Share Button

KVRO U15A KampioenDe U15A van KVR Overboelare hebben dit weekend na een schitterend seizoen hun eerste titel behaald. Het afgelopen seizoen hebben de U15 de competitie gedomineerd in 2de gewestelijke D. In 14 matchen slaagden ze er in om slechts 3 verliespunten te hebben en 102 doelpunten te scoren! In een open en sportieve geest brachten ze telkens opnieuw hun attractieve aanvalsspel op de grasmat tot groot vermaak van de trouwe supporters. In de laatste rechte lijn van de competitie ontwikkelden ze een matchritme profs waardig met nog 4 matchen afgewerkt in 8 kalenderdagen. De basis voor dit alles ligt in de jarenlange samenwerking tussen trainers, begeleiders en spelers wat hen een hechte vriendengroep maakt en hen een stevige 12de man oplevert.

PostHeaderIcon U15A: geen training vrijdag 29/4 – afspraken match op Doggen 30/4

Share Button

Na de knappe prestaties van afgelopen maandag op St. Denderleeuw van onze U15-jongens (0-2 winst) en de mooie overwinning 2 dagen later op Winnik  (0-9 winst) volgt zaterdag 30/4 de afsluitende wedstrijd van het seizoen 2015-2016 op Doggen.

Onder meer omwille van het hoge ritme aan matchen de laatste 2 weken is er vrijdag 29/4 geen training, een beetje extra recuperatierust zal voor velen deugd doen.

Aanvangsuur van de wedstrijd op Doggen is 15:00.
We spreken af aan de “Molendreef” om 13:30.

Na de wedstrijd op Doggen worden alle U15-spelers, ouders en supporters verwacht in de kantine van KVR Overboelare voor een hapje en een drankje.

Alle supporters op post!

Ter info:

Adres Doggen
Resschebeke 50
9320 EREMBODEGEM

Kurt

PostHeaderIcon U15A: afspraken match op Winnik 27/4

Share Button

Na de zeer knappe prestatie van afgelopen maandag op St. Denderleeuw van onze U15-jongens – afgesloten met 0-2 winst – volgt woensdag 27/4 al de volgende wedstrijd op Winnik.

Aanvangsuur van de wedstrijd is 18:30.

Spelers worden verwacht om 17:30 op Winnik.
We spreken dus af op het terrein van Winnik zelf!

Adres Winnik
Minnenhofstraat 9a
9400 DENDERWINDEKE

Alle supporters op post!

Kurt

PostHeaderIcon U15A: afspraken match op St. Denderleeuw 25/4

Share Button

Na de zaterdagmatch – winnend afgesloten tegen Meerbeke – volgt nu maandag 25/4 al de inhaalwedstrijd op St. Denderleeuw.

Het aanvangsuur van de wedstrijd is om 19:00. We spreken af om 17:25 aan de “Molendreef”.

Alle supporters op post!

Kurt

PostHeaderIcon U15A winnen inhaalmatch tegen Appelterre

Share Button

Dat onze U15 telkens opnieuw voor aangename matchen zorgen zijn de supporters ondertussen gewend geraakt. Het was in deze midweek match niet anders. Van bij de start namen ze het initiatief in handen en wisten ze al vrij snel de 1-0 en 2-0 te scoren. En dan zijn onze U15 in ideale omstandigheden om hun spel verder te onwikkelen. Enkele mooi opgebouwde acties vanuit de defensie naar onze goalgetters zorgden er voor dat het bij de rust 5-0 was.
Na de rust ging Appelterre uit een ander vaatje tappen. Appelterre kwam meer in de match waardoor onze goalie enkele malen mocht ingrijpen om de “clean sheet” te behouden. Het werd uiteindelijk nog 9-0. Het einde seizoen wordt een Engels seizoen met maar liefst 4 wedstrijden in 8 dagen. Een laatste lange sprint dus met als apotheose de kampioenenmatch op Doggen op 30 april!

PostHeaderIcon U15A: mooie overwinning op Kerksken

Share Button

Uit vorige matchen leerden we Kerksken kennen als een geduchte tegenstander en dit was deze keer niet anders.
En dat het kleine grasloze veld niet echt een medestander is voor de meer aanvallende ploeg maakt het er daarenboven zeker niet makkelijker op.

Het was dan ook wachten tot zo’n 10 minuten voor de rust op het verlossende eerste doelpunt maar zoals al meermaals bleek bij vorige matchen is dit de aanzet voor meer.
Onze U15 blijven kansen creëren, combineren uitstekend en mogen met een oververdiende 0-2 voorsprong de kleedkamer in.
En onmiddellijk na de rust zetten onze jongens de stormloop verder.

Winnen is leuk, verliezen brengt soms wat frustratie naar boven waardoor er in het kamp van de spelers, supporters en trainer van de thuisploeg toch wat rumoer ontstaat.
Gelukkig heeft de prima leidende ref alles onder controle en zorgen onze jongens ervoor dat bij het eindsignaal een mooie 0-7 score op het bord staat.
De supporters werden weeral verwend!

Bedankt jongens en veel succes tegen Appelterre!

Contacten

Gerechtigde Correspondent:
Hans Avet
Email Hans
Tel 0495270504

Buienradar
Geraardsbergen
Buienradar Geraardsbergenweeronline.nl Altijd jouw weer
Zoeken
april 2017
M D W D V Z Z
« jun    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930